Over ons2017-02-20T07:51:59+00:00

Over ons

Vanaf 1950 zijn wij toonaangevend op het gebied van bloemsierkunst en interieurbeplanting. Met onze passie voor het vak, zetten wij ons voor de volle 100% in om onze relaties optimaal te adviseren, bedienen, ontlasten en te ondersteunen.

Met een team van bijna 50 medewerkers zijn wij 7 dagen in de week in de weer; in ons vak sta je geen dag stil.

Onze relaties bevinden zich in het werkgebied van Groningen tot en met Brussel. Vanuit onze twee vestigingen in Eindhoven bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt. Klanten van ons zijn multinationals, het MKB, eenmanszaken en particulieren.

De Klerk is in 1950 ontstaan als een lokale bloemist. In de jaren ’70 en ’80 groeide de vraag naar interieurbeplanting binnen kantooromgevingen enorm. Wij hebben ons daar toen in verdiept en onze kennis werd dermate gewaardeerd dat dit een steeds groter aandeel kreeg binnen het bedrijf. De rol als lokale en regionale specialist op het gebied van bloemsierkunst hebben we behouden, verder uitbereid en doorontwikkeld.

Onze missie is om dé specialist en adviseur te zijn op het gebied van binnengroen voor zowel de particuliere als zakelijke markt binnen Nederland en België. Wij willen een betrouwbare en klantgerichte partner zijn die efficiënt en dus concurrerend werkt, maatschappelijk en menselijk verantwoord onderneemt, een bedrijf waar onze medewerkers graag voor werken en trots zijn om voor De Klerk actief te zijn. Wij staan voor vakmanschap, service, kwaliteit en creativiteit.

Neem contact op
Over ons - De Klerk
Over ons - De Klerk

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.